Ne možete pronaći savršen poklon?

Svi smo se našli u toj situaciji! No, čak i ako nemate ideja, predivna i unikatna Inkspire kemijska je nešto čime ćete se urezati u pamćenje osobi kojoj ju poklonite.

Pitate se što Inskpire kemijske čini toliko vrijednima pažnje? Pitanje je na mjestu! Odgovor je u pažljivoj ručnoj izradi koja čini ove pisaće instrumente zaista jedinstvenima.

Vizija majstora zanata je razlog zbog kojeg su naše kemijske tako predivno izrađene. Uvijek u potrazi za jedinstvenošću, inkspiriran novim materijalima i mogućnostima.

Obraćanje pažnje na detalje te beskompromisni pristup kvaliteti osiguravaju proizvodnju Inkspire olovaka u skladu s najvišim standardima na tržištu.

Hoće li kemijska koju kupim zaista biti nezaboravna?

Pitaju nas to često, no činjenica je da nitko ne zna da im ovakva posebna kemijska treba dok ju ne uzmu u ruke. Da, to je poseban osjećaj.

U poslu, kao i u životu, najbitniji trenutci zabilježeni su potpisom; preuzimaju se obaveze, kreće se u nove pothvate, sklapaju se poslovi, a sve kreće potpisom na papiru. Zašto ne biste posjedovali ovu posebnu kemijsku i time obilježili te bitne trenutke?

Jednom kad netko počne koristiti neku od naših unikatnih kemijskih olovki, stvara trajnu vezu s osobom od koje ju je dobio(la). Budite ta osoba! Budite tvorac te veze!

Imajte na umu da su sve naše kemijske dizajnirane u Hrvatskoj te su izrađene od najboljih dostupnih materijala; vrhunskog drva koje je ručno obrađeno, visokokvalitetnih američkih i engleskih metalnih kompleta te najbolja tinte.

Zadovoljstvo kupaca
nam je prioritet.

Osjećamo se blagoslovljeno što možemo raditi to što radimo te se trudimo raditi to odlično. Iza nas je već mnogo prodanih primjeraka zadovoljnim kupcima, a svaki od tih primjeraka je jedinstven. Zadovoljstvo naših korisnika je ono čemu težimo i nešto o čemu se ne pregovara.

Naš cilj je zadovoljstvo, od trenutka kada se naše stilski pakirane kemijske olovke naruče do svakog trenutka kada se one koriste. Ništa ne uzimamo zdravo za gotovo. Mi smo ovdje da stvorimo trajne veze od prvog dana i znamo koliko rada to podrazumijeva, ali tu smo za Vas!

Odužujemo se Majci Prirodi!

To je razlog naše podrške organizaciji Boranka čiji je cilj zaštiti Hrvatske šume od požara. Svaka prodana kemijska jedno je novo zasađeno drvo, to je naše obećanje.

Vraćanje ili plaćanje unaprijed, zovite to kako želite. Stalo nam je do prirode i čvrsto vjerujemo da je naša dužnost vratiti ono što nam je osigurala.

Inkspire unikatne i ručno rađene kemijske olovke pokazuju da je biti svoj Vaš najdragocjeniji izbor. To je ono što vas čini drugačijima. Cijenite  one koji to primijete!